понедельник, 2 ноября 2009 г.

Koolielu portaalis algab reaal- ja loodusteaduste veerand

Õppeaasta teine veerand on Koolielu portaalis nimetatud reaal- ja loodusteaduste veerandiks. Portaalis ilmuvad artiklid, mis on seotud reaal- ja loodusteaduste õppimise ja õpetamisega. Kõik õpetajad on teretulnud aineveerandil oma kogemusi jagama.

Õpilased on oodatud osalema ainealasel konkursil "Kui ma oleksin õpetaja", kus on võimalik välja pakkuda, kuidas sisukalt ja jõudsalt õppida, millised interneti jm meedia materjalid kiirendaks õpitava omandamist ja kinnistamist. Vahel tekib õppimise juures mõtteid, kuidas paremini meelde jätta, milliseid nippe selleks kasutada. Õpilasel tulebki kujutleda end õpetaja asemele ning jagada soovitusi ja materjale, kuidas mingit teemat saaks hästi, huvitavamalt ja kaasaegsemalt õppetöös käsitleda.
Auhindadeks paneb Tiigrihüppe Sihtasutus õpilastele välja MP4-mängijad, elektroonilised sudokud ning komplektid, kuhu kuuluvad veebikaamera, kõrvaklapid ja hiir. Lisaks sellele loositakse kõikide õpilaste vahel, kes õppeaasta jooksul Koolielu konkurssidel osalevad, kolm Wii mängukonsooli.
Õpetajatel on Koolielu portaali vahendusel võimalik osa võtta ja oma teadmisi täiendada virtuaalsel õppimisüritusel, kus seekord tutvustatakse õppematerjalide helindamise kunsti.
Samuti saavad õpetajad omaloodud õppematerjale esitada konkursile "Täna samm, homme teine", mille esimesed vahekokkuvõtted tehakse jaanuarikuu alguses.
Lisainfo:
Kristi Kasper-Semidor, Koolielu portaali toimetaja, Tiigrihüppe Sihtasutuse projektijuht kristi@tiigrihype.ee
, 6 550 290
Elo Allemann, Koolielu portaali toimetaja, Tiigrihüppe Sihtasutuse projektijuht elo@tiigrihype.ee, 6 550 290

Комментариев нет: